Allmänt

Idag är jag lite lat

Jag har inga roliga eller nya bilder att dela med mig av idag. När det väl har varit lugnt mellan alla göromål har jag bara latat mig och gjort ingenting.

Så istället delar jag med mig av en tillbakablick. Vi hade en röd katt som hette Nisse men som är i katthimlen sedan några år tillbaka. Underbarare katt har vi aldrig haft, och då har vi ändå haft några stycken. Han valde att flytta hit som bostadslös när han var en ungdom och jag lockade in honom i vårt hus med lite köttfärs.

Från den dagen lämnade han aldrig tomten. Han lärde sig fort att älska hundarna. Och varje gång en tik började valpa hördes hans fotsteg över golvet på övervåningen och han kom med bestämda steg nedför trappen och satt sedan alldeles intill tiken medan hon valpade och bara tittade. Var otroligt respektfull och när allt var klart hälsade han de små välkomna genom att försiktigt slicka dom över pälsen. Varje gång tiken lämnade lådan och han var i närheten gick han och satte sig i lådan och bara tittade.

Hittade den här bilden från ett av de ögonblicken.